Om mig

Som navnet siger, er mine ting primært til husbehov – det vil sige, at det kan bruges til noget. Der er få undtagelser, hvor jeg har leget og fået noget ud af det, der fortrinsvis er til pynt, det er nok primært mine husnisser.

Jeg arbejder i stentøjs-ler, som er meget holdbart – kan tåle ovn, opvaskemaskine og frost. Der kan dog godt dukke nogle få ting op, som er lavet i porcelæns-ler – det har så flot en hvid farve og er lige så stærkt som stentøjs-ler. Jeg foretrækker at dreje ting op, det giver både stramme linjer og spændstighed. Desuden bliver det stærkest på den måde.

Tingene laver jeg på mit eget værksted, som jeg har i forbindelse med min bolig. De kan til dagligt ses i galleriet Kunst Uden Rammer i Nibe. Her er der åbent fredag, lørdag og søndag. Se mere på hjemmesiden www.kunstudenrammer.dk. Desuden kan man finde dem i Unika 9520 i Skørping, her er der åbent fredag og lørdag.

Jeg har i år fået en lille butik på min egen adresse - Hanedamsvej 10, Nørholm. Her er der åbent, når flaget er ude. Ønsker man betjening, må man ringe efter mig. Det giver mulighed for lange åbningstider 🙂

For uden selv at boltre mig med lerets muligheder, underviser jeg indenfor fritidsundervisning. Jeg har keramikhold hos FOKUS på Strandvejen i Aalborg. Her har jeg dag-, aften- og weekendhold. Tilmelding foregår hos Fokus.

Kunst Uden Rammer