Om mig

Som navnet siger, er mine ting primært til husbehov – det vil sige, at det kan bruges til noget. Der er få undtagelser, hvor jeg har leget og fået noget ud af det, der fortrinsvis er til pynt, det er nok primært mine husnisser.

Jeg arbejder i stentøjs-ler, som er meget holdbart – kan tåle ovn, opvaskemaskine og frost. Der kan dog godt dukke nogle få ting op, som er lavet i porcelæns-ler – det har så flot en hvid farve og er lige så stærkt som stentøjs-ler. Jeg foretrækker at dreje ting op, det giver både stramme linjer og spændstighed. Desuden bliver det stærkest på den måde.

Tingene laver jeg på mit eget værksted, som jeg har i forbindelse med min bolig. De kan til dagligt ses i galleriet Kunst Uden Rammer i Nibe. Her er der åbent fredag, lørdag og søndag. Se mere på hjemmesiden www.kunstudenrammer.dk.

Én gang om året udstiller jeg hjemme. Det er gerne i august, hvor min have står sig rigtig godt i sommervejret. Det foregår gerne sammen med andre kunstnere, f.eks. glas, smykker, filt og strik, træ mm. Jeg annoncerer det på siden her, når det er aktuelt.

For uden selv at boltre mig med lerets muligheder, underviser jeg indenfor fritidsundervisning. Jeg har keramikhold hos FOKUS i Dannebrogsgade i Aalborg og har tidligere undervist på Himmerlands Ungdomsskole i Havbro ved Aars . Begge steder er der åbent for alle interesserede.

Under Åben Himmel

Kunst Uden Rammer